4CH Sistem de Supraveghere Video Kituri 1080p 720p de Exterior rezistent la Intemperii Glonț AHD Camera de Securitate DVR Zi-Noapte Acasă CCTV Sistem

Nou Oferta
419.41lei 335.55lei
  • IDg19555
  • DisponibilitateIn stoc
  • Etichetecam dash, acasă sistem de camera de securitate wireless onif, camera de secur, Camera ahd 1080p, 6 cctv aparat de fotografiat sistem, 8 canal sistem cctv, camera supraveghea, 2 aparat de fotografiat cctv, sistem de securitate kit, ios camera de supraveghere, earphon

H. 264 4 CANALE Video, Sistem de Supraveghere 4BUC 1080p 720p de Exterior rezistent la Intemperii AHD Camera de Securitate DVR Kit de Zi/Noapte Acasă CCTV Sistem

Nota 1:Pentru thePAL sau NTSC .vom trimite în diferite țări.

Nota 2 Hard Disk nu este inclus în kit.

Notă:

1. Negru =720P AHD Kituri;

2. Alb = 1080P AHD Kituri;

3. Pentru PAL sau NTSC .vom trimite în diferite țări.

Lista De Pachete:

1 X 4CH DVR Hibrid

1 X sursa de Alimentare pentru DVR

1 X USB Mouse-ul

1 X Ghid De Utilizare Rapid

4 X Camere Bullet Plastic

1 X Avertizare Autocolant(cadou)

(Notă:acest kit nu include cablu video, vă rugăm să rețineți înainte de a cumpara).

Experiența cu 720P & 1080P HD Sistem

Ideal pentru acasă sau de afaceri -720P(1280 x 720) / 1080P(1920 x 1280) oferte de exceptie Full HD, rezoluție și calitate sporirea eficienței și capacități de monitorizare.

Smart IR-CUT Viziune de Noapte

Camera are un built-in filtru IR cut-mecanice plasat în partea din față a senzorului de imagine pentru a filtra lumina infraroșie în timpul zilei, producătoare de reproducere mai bună a culorilor.Pe timp de noapte sau atunci când built-in senzor de lumină detectează condiții de lumină scăzută, IR Cut Filter se îndepărtează de lentilă să in100% de lumina in infrarosu pentru viziune de noapte maxim de performanță.Acest lucru duce în camera schimbare de imagine în Alb și Negru pentru o mai bună calitate a imaginii.

De Detectare A Mișcării Inteligente & Alertă E-Mail

Puteți activa alerte de detectare a mișcării,atunci Când mișcarea este detectată în zona de monitorizare, instant e-mail va fi trimis la căsuța poștală și telefon în mod automat.Obține tot ce-a informat chiar de ești departe de casă.

VGA și Ieșire HD

Acesta suporta VGA/ieșire HD simultan.Ai pus doar dispozitivul la TELEVIZOR sau Computer Desktop pentru a vă bucura de exceptie video clare.

Localiza Incident Video Cu Jocul Inteligent

Efectiv econnomized timp în redarea video; Incident clipuri video pot fi găsite și marcat în cel mai scurt timp cu smart funcția de redare; astfel încât să obțineți șansa de a merge direct la incident clipuri video în timp ce sărind peste altele.

Vizualizare De La Distanță, Oriunde, Oricând

Folosind cea mai recentă Tehnologie Cloud, Cu APLICAȚIE gratuită, Puteți de Vedere la Distanță, sau prin Telefoane Inteligente, Tablete, Notebook-uri sau PC-ul.Oricând, Oriunde, știi că se întâmplă chiar și atunci când nu sunteți în jurul valorii.

Setarea Telefonului Mobil

Setarea ușor , doar 4 pași pentru telefonul mobil vizualizarea (Android și iPhone iOS)

Montați și Conectați-l

Acesta poate fi rapid și ușor de configurare de către oricine.Instantaneu a vedea live video folosind computer, tabletă sau telefon de oriunde.

4CH 5M-N 1080P HD-DVR AHD caietul de sarcini compresie Video: H. 265x Codifica capacitate: 4 x 5m-N 4x 1080P 4x1080N @25FPS, NTSC @30FPS Video de intrare/ ieșire: 4 CANALE BNC/ 1CH VGA, 1CH HD Port de intrare/ ieșire Audio: 1CH RCA/ 1CH RCA Înregistrare , Redare , Backup rezolutie: 720P/1080N USB: 2x USB 2.0, HDD: 1xSATA port (Max sprijin de până la 6TB) 10+ Limbi Disponibile: Chineză, engleză, italiană, spaniolă,Japoneză,rusă, franceză,Germană,Portuguses,Olandeză.

Mai întâi de toate, format de compresie video va afișa doar H. 264, și sec.265x nostru este unic tehnologia de codare video H. 265x H. 265+video tehnologia de codificare modificări model de securitate

Așa-numita bază de putere este de multe ori o tehnologie care are nevoie de investiții pe termen lung și este dificil de a produce și de a obține rezultate rapid.Astăzi, aș dori să introducă o tehnologie de bază, tehnologie video codec, care este ignorată de cei mai mulți oameni într-o mai popular drum.Mai întâi de toate, vom folosi un grafic pentru a exprima diferența de tehnologie de codare.

1、 Ce este costul redus?

Diferite formate de codificare va duce la o mare diferență în rata de biți, corespunzător lățimii de bandă a rețelei și corespunzătoare server de redirecționare a resurselor sunt, de asemenea, diferite, din care costurile indirecte sunt mai mult de 5%.

Prin urmare, diferite formate de codificare și coduri diferite tarifele sunt la fel ca diferite tipuri de vehicule de mare viteză.Comparativ cu camioane mari, masinile au un consum redus de combustibil și mai mici taxe.

2、 Ce nu ne răspunde rapid atunci când ne complot în câteva secunde?Sub aceeași imagine de calitate, putem produce imagini în câteva secunde și să funcționeze rapid.Care este cauza rădăcină?Coduri diferite și rate diferite de biți conduce la diferite ocupare de lățime de bandă de rețea și diferite, capacitatea de adaptare la diverse medii.La xiongmai aratul de codare video de tehnologie poate reduce în mod eficient rata de biți, și poate, de asemenea, rapid deseneze în mediu de rețea rău și lățime de bandă mică.Imaginează-ți o motocicletă și un camion.Viteza unei motociclete este, cu siguranță, dincolo de viteza de un camion!

HIBRID cu Capacitate de 6-in-1 DVR

Folosit de auto-adaptive tehnologie, suporta 5 tipuri de modul Camera: Analog al XVI-lea,AHD,IP,TVI și CVI.Este foarte ușor să se conecteze sistem complet, nu este nevoie pentru a comuta aparat de fotografiat și modul PAL/NTSC Format.

720P/1080P AHD aparat de Fotografiat caietul de sarcini

Senzor de imagine:1/4 inch H62 CMOS cu ICR pentru 720P,1/3 inch 2135 CMOS cu ICR pentru 1080P

Efectiv de Pixeli:1280x720,1920x1080

Obiectiv: Megapixel 3.6 mm

Numărul de Led-uri IR:6 buc Matrice de led-uri IR

Viziune de noapte:20-30m Distanta IR

IP66 rezistent la apa

IP66 profesionale de securitate camera de supraveghere pentru Exterior/Interior.Condiții de operare: -20 ~50 , Umiditate 95% sau mai puțin (fără condens)

DESPRE NOI

Guangzhou kailaixing Trading Co., Ltd a fost fondată în 2015, axat pe securitate surveill camera de supraveghere de Proiectare,Producție și Marketing.După 10 de ani de dezvoltare,e profund-a acumulat experiență și cunoștințe de cercetarea,avem foarte profesionist de securitate video de tehnologie și experiență.Principalele noastre linii de produse au: Recorder Video Digital,rezistent la apa, camera IR, Dome,speed dome cmaera, camera ip ,camera ahd.....mult mai multe video produse de securitate.sistemul de strictmanagement este modul în care putem garanta pentru a produce produse de calitate.noi încercăm să facem cele mai bune servicii pentru fiecare SIMICAM prieten .smar produsele exportate în peste 30 de țări, inteligentă, de asemenea, au suficientă influență în china industria de securitate. "Cu profit scăzut și de înaltă performanță de cost și de diferențiere,"ca ideologic, în mod constant dragusanu produse,servicii mai bune,mai mult profit punct de parteneri pentru a partaja,lucrează împreună pentru a crește este SIMICAM mai mare țintă.Escrow nostru este de preferat metoda de plata,de asemenea, Vom accepta alte plăți prin Paypal ,T/T,Western union.Vă rugăm să fiți siguri că plata va fi temporar deținute de Godfrey.ro,și va fi lansat până confirma livrarea comenzii si sunt multumit de el.Comanda va fi livrat în termen de 1-5 woring zile (cu excepția week-end și de sărbători)de îndată ce plata dvs. este eliminat prin Godfrey.ro.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare-La intrare în timpul checkout este corect, Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.Costul de transport nu include taxe de import,Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe,TVA, Taxele de Brokeraj,Datorie,sau Taxe vamale și Impozite.dacă hte elemente sunt reținute de autoritățile vamale după expedierea a fost plecat de la vânzător de țară,cumpărătorul este responsabil pentru clearance-ul de reținut elemente.Garanție Toate produs a fost testat înainte să plecăm,Așa că nu va primi element defect.Toate articolele oferim 12 luni garantie.Garanția nu acoperă servicii sau înlocuirile necesare din orice cauză externă, inclusiv, fără limitare,rugina,coroziune, fulger,incendiu,furt,acte de natura,neglijență,abuz,abuz, modificare,instalare,livrare,reparații neautorizate,pană de curent sau o lipsă.Utilizatorul este responsabil pentru toate mijloacele de transport și cheltuielile de asigurare pentru produsul la centrul nostru.Politica de returnare Avem succes, să se alăture serviciul de peste mări a reveni depozit de la Godfrey.ro.Acceptate în prezent întoarcerea din Rusia Vom accepta returnarea pentru orice motiv, în termen de 7 zile de la primire.Vă rugăm să vă asigurați că mărfurile sunt în ambalajul original condiții..dacă elementele sunt pierdute sau demaged pe la noi,cumpărătorul trebuie să fie responsabil pentru pierderea.

  • Lungime Cablu: NICI unul
  • Rezoluție: 1080P
  • Led-uri IR: 6pcs Nano led-uri Infraroșu
  • Notă: 720P/1080P AHD Kit Fara Cablu
  • IR-Cut: Da
  • Ieșire Video: VGA HDMI 1080P
  • Obiectiv: Lentila 3.6 mm
  • Origine: NC(de Origine)
  • PC-uri de Camera: 4buc
  • Rezolutie Camera: 720P/1080P
  • Numărul De Model: G1004C-TB
  • Certificare: NICI unul
  • Numele: Sistem De Supraveghere Video
  • Sistem TV: AMICE
  • Rezistent la intemperii: IP66
  • Intrare Video: 4 Canal
  • Nume De Brand: SIMICAM
  • Compresie Video: H. 264
  • Camera Shell: plastic rezistent la apa
  • De Detectare A Mișcării: Suport

Produse similare

Creative Pen Cutie De Moda Desktop Ornamente De Învățare Blogger Nordic Toc Birou Pen Drăguț Feminin Organizator De Birou

Creative Pen Cutie De Moda Desktop Ornamente De Învățare Blogger Nordic Toc Birou Pen Drăguț Feminin Organizator De Birou

78.91lei 53.64lei

Informații despre produs: Creative Pen Cutie de Moda Desktop Ornamente de Învățare Blogger Nordic Toc Birou Pen Drăguț de sex Feminin de Utilizare: organizator/organizator de stocare Stil: cutie de bijuterii Functie: cutie de depozitare/organizator cutie Utilizare: se completează până organizator Turnare: recipient Aplicație: organizator pentru

Transport gratuit 1M*1.5 M Nailon Taffeta 210T Alb Impermeabil Pu Strat Fluorescent de Culoare Verde Tesatura de Îmbrăcăminte în aer liber

Transport gratuit 1M*1.5 M Nailon Taffeta 210T Alb Impermeabil Pu Strat Fluorescent de Culoare Verde Tesatura de Îmbrăcăminte în aer liber

52.86lei 34.36lei

BUN VENIT TUTUROR CLIENȚILOR. Material Produs:1M*1.5 M nailon taffeta 210T alb impermeabil pu strat Fluorescent de culoare verde tesatura de îmbrăcăminte în aer liber Materialul lățimea de 1,5 metri,iar pretul este pentru un metru lungime. nu vom tăia dacă ați cumpărat mai mult de un metru.dacă ai nevoie de tăiat,vă rugăm

Din Piele Retro Îmbinare Cazuri de Telefon Pentru iPhone-ul SE 2020 12 Mini 7 8 11 Pro Max X XS Max XR 6 6s 7 Plus 8 plus 5 5S se Acoperă

Din Piele Retro Îmbinare Cazuri de Telefon Pentru iPhone-ul SE 2020 12 Mini 7 8 11 Pro Max X XS Max XR 6 6s 7 Plus 8 plus 5 5S se Acoperă

92.79lei 64.00lei

1. Spate Material: 100% Naturale Piele De Vacă Din Piele. 2. În interiorul Material: PC+TPU . 3. Funcția: Mare protecție de la murdărie, zgârieturi și daune-interese. 4.100% un Proces Manual, 100% brand nou și de bună calitate. 5. Un mare cadou pentru iubitul tau sau pe tine.Vă rugăm să nu vă faceți Griji Despre Imaginea arată un aparat de fotografiat,

Halloween Autocolante Tatuaj Make-up Mingea Decor Masca Morții Amuzant de Unică folosință Autocolante Tatuaj rezistent la apă și Ușor De Curățat

Halloween Autocolante Tatuaj Make-up Mingea Decor Masca Morții Amuzant de Unică folosință Autocolante Tatuaj rezistent la apă și Ușor De Curățat

29.32lei 14.66lei

Halloween Autocolante Tatuaj Make-up Mingea Decor Masca Morții Amuzant de Unică folosință Autocolante Tatuaj rezistent la apă și Ușor De Curățat O atenție specială Modelul imprimat de autocolante tatuaj este opus la proiectul de design și efectul real desen de modele (pentru că trebuie să fie lipite în sens invers) Există

Doit 2 la 6 Y pălărie de Iarnă căciuli băieți Beanie două hairball Copil tricot pălării de blană Proteja față, pe gât, fete copii Earflap Capace

Doit 2 la 6 Y pălărie de Iarnă căciuli băieți Beanie două hairball Copil tricot pălării de blană Proteja față, pe gât, fete copii Earflap Capace

80.52lei 40.26lei

Doitbest 2 la 6 Y pălărie de Iarnă căciuli băieți Beanie două hairball Copil tricot pălării de blană Proteja față, pe gât, fete copii Earflap Capace circumferinta Capului: 48-52 CM,Foarte elastic poate fi ajustat pentru 2-6 ani 1 cm=de 0,394 inch transport prin China post air mail este lent,va dura aproximativ 15-30 de zile pentru a ajunge cea

Copii Totoro Tricou Anime Kawaii Totoro de Imprimare T-shirt Fata/Baiat Amuzant Tricou Copil de Top Tee de Vară Moale Tricou C34-2

Copii Totoro Tricou Anime Kawaii Totoro de Imprimare T-shirt Fata/Baiat Amuzant Tricou Copil de Top Tee de Vară Moale Tricou C34-2

23.62lei 21.27lei

Vă Rugăm Să Citiți Înainte De Cumpărare 1. Pentru că fiecare copil este rata de creștere este diferit, vă rugăm să cumpere în funcție de dimensiunea diagramă.Vârsta ne-am da este doar o referință! 2. Datorită calculator diferite culori, culoarea reală de T-shirt pot fi ușor diferite de la imaginea de mai sus.Sper că puteți înțelege!

Pentru Citroen, Peugeot 1.6 Hdi Filtru de Aer Introduce Garnitura Reale 1422A3

Pentru Citroen, Peugeot 1.6 Hdi Filtru de Aer Introduce Garnitura Reale 1422A3

20.89lei

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma;

12Pin Mașină Bluetooth RD4 Radio Bluetooth Audio Adapter Nu-cut Fasciculului de Cabluri Cablu Pentru RD4 Peugeot Citroen C2 C3 C4 C5 307 207

12Pin Mașină Bluetooth RD4 Radio Bluetooth Audio Adapter Nu-cut Fasciculului de Cabluri Cablu Pentru RD4 Peugeot Citroen C2 C3 C4 C5 307 207

90.43lei 76.89lei

Masina RD4 Radio Bluetooth BT 5.0 Adaptor Audio Nu-cut Fasciculului de Cabluri Cablu Pentru RD4 Peugeot Citroen 12Pin Funcționează cu următoarele modele de masini cu AUX buton : Pentru Citroen C2, C3, C4, C6, Berlingo, Synergie >2005 Blaupunkt/VDO/ pentru Bosch RD4; Pentru Citroen C5, C8 > 2004 Blaupunkt/VDO /pentru Bosch RD4; Pentru Citroen Jumpy

TPU Moale Caz Coajă Pentru Nintendo Comutator Lite Anime de Trecere a Animalelor de Protecție rezistent la Apa Caz Acoperire Ns Comutator Lite Accesorii

TPU Moale Caz Coajă Pentru Nintendo Comutator Lite Anime de Trecere a Animalelor de Protecție rezistent la Apa Caz Acoperire Ns Comutator Lite Accesorii

37.12lei 19.28lei

TPU Moale Caz Coajă Pentru Nintendo Comutator Lite Anime de Trecere a Animalelor de Protecție rezistent la Apa Caz Acoperire NS Comutator Lite Accesorii

InstaHot Moda Femei Hoodies Supradimensionat Tiv Asimetric Negru Solid Alb Toamnă Tricou Vrac Streetwear Pulover Cu Glugă Topuri

InstaHot Moda Femei Hoodies Supradimensionat Tiv Asimetric Negru Solid Alb Toamnă Tricou Vrac Streetwear Pulover Cu Glugă Topuri

103.27lei 59.92lei

Notă: Dimensiunea asia, nu se referă niciodată la S/M/L pur și simplu.Vă rugăm să confirmați dimensiunea înainte de a cumpăra. S-ar putea fi de 2-3 cm erorilor datorate manuală de măsurare. En-GROS și PICĂTURĂ de TRANSPORT maritim sunt atât de binevenite. De urmărire parcelă: Puteți urmări coletul

Auzind de Protecție Armată Tactice Headet Anti-zgomot Fotografiere Militare Căști Sunet de Preluare Outdoot Vânătoare CS Wargame Căști

Auzind de Protecție Armată Tactice Headet Anti-zgomot Fotografiere Militare Căști Sunet de Preluare Outdoot Vânătoare CS Wargame Căști

340.42lei 187.22lei

Auzind de Protecție Armată Tactice Headet Anti-zgomot Fotografiere Militare Căști Sunet de Preluare Outdoot Vânătoare CS Wargame Căști Informații Despre Produs: Nume produs: WST 5-cască(cu sunet pickup & funcția de reducere a zgomotului) Produs Material: izolare fonica bumbac,ABS(rezistent la șoc fibre de tip aditiv) Cască

Motociclete accesorii Șurubelniță pentru Hayabusa Accesorii Gsxr 750 K7 200Ns Pulsar Honda Cbr F4 șuruburile 16 în 1 Fix instrument de acoperire

Motociclete accesorii Șurubelniță pentru Hayabusa Accesorii Gsxr 750 K7 200Ns Pulsar Honda Cbr F4 șuruburile 16 în 1 Fix instrument de acoperire

48.52lei 40.76lei

Orange magazin MOTO 16 în 1 Motocicleta șurubelniță: Soclu Tija De Extensie, Solid Cheie 8/10/15/mm, Cheie Hexagonală Cheie 2/2.5/3/4/5/6mm, A Vorbit Cheie Soclu Cheie Hex 8/9/10/mm, S lotted Șurubelniță, Șurubelniță Phillips, Material: Otel Carbon Dimensiune: 90*44*25mm(3.54*1.73*0.98 ) Pachetul

100buc alb cald 12V 21/5W T20 7443 R580 Pană Clar Masina DRL Semnalizare Stop Frana bec

100buc alb cald 12V 21/5W T20 7443 R580 Pană Clar Masina DRL Semnalizare Stop Frana bec

136.23lei

lumina de Bază tip: T20 7443 sursa de lumina: Lampa cu Halogen Lumina de culoare:4300K alb cald Tip Soclu: T20-Tensiune: 12V-Putere: 21/5w Numere de o Parte: 580, 7443,T20, W21/5W 7443 Becuri cu Halogen Echipare: DRL, Lumină, Stop (Frana), Coada, Transforma Singal, Indicatori de Lumini pachetul include: 100 buc T20 7443 LAMPA FAQ: 1. Când vom trimite articole?A:

PU Piele Femei Femei de Saci de Umăr Saci de Messenger Moda Femei de Afaceri Genti Casual Tote Pungi pentru Fete Doamna Crossbody Genti

PU Piele Femei Femei de Saci de Umăr Saci de Messenger Moda Femei de Afaceri Genti Casual Tote Pungi pentru Fete Doamna Crossbody Genti

308.58lei 95.68lei

În timpul Anului Nou Chinezesc,Livrare va opri pe 9 februarie, iar transportul va începe pe data de 15 februarie ; Dar în timpul Anul Nou Chinezesc, am primit comenzi în mod normal, puteți plasa comenzi, și îl va livra la 15 februarie;

Erotic Gotice Ciorapi Fishnet Ciorapi Transparente Peste Genunchi Negru Alb Sexy Suspensor Tub De Mătase Coapsa Inalta Cute De Mult Stoc

Erotic Gotice Ciorapi Fishnet Ciorapi Transparente Peste Genunchi Negru Alb Sexy Suspensor Tub De Mătase Coapsa Inalta Cute De Mult Stoc

28.78lei 14.41lei

Pachetul Include: o pereche de stocare 1.Bine ati venit pentru en-gros&dropshipping Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge. Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și nu va lăsa orice magazin/brand/preț/promovare

Nou Coreean Mici Proaspete Simplu De Aur Dragoste Dublu Coliere Moda Temperament Dulce Pearl Clavicula Lanț Colier Bijuterii De Sex Feminin

Nou Coreean Mici Proaspete Simplu De Aur Dragoste Dublu Coliere Moda Temperament Dulce Pearl Clavicula Lanț Colier Bijuterii De Sex Feminin

18.95lei 11.77lei

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Mare Sus cizme verzi 380VP PVC DUNLOP

Mare Sus cizme verzi 380VP PVC DUNLOP

40.84lei

Descriere Ușor de boot pentru a preveni oboseala din picioare, flexibil și adaptabil pentru mișcarea confortabilă, cu o puternică design unic oferă o mai mare stabilitate atunci când mersul pe jos sau în picioare, oferind astfel protecție antistatică, CULORI Reed: Verde Talpă: Negru ABSORBȚIE DE ȘOC Cizme

Spuma De Memorie Forma De U, Forma De Toaletă Covor De Absorbție A Apei De Baie Covor Moale Pad Piciorul Decor Acasă Flanel Baie Mat Non-Alunecare Piedestal Covoare

Spuma De Memorie Forma De U, Forma De Toaletă Covor De Absorbție A Apei De Baie Covor Moale Pad Piciorul Decor Acasă Flanel Baie Mat Non-Alunecare Piedestal Covoare

75.57lei 30.23lei

Element Descriere Element nume:Anti-alunecare Mat Baie de Toaletă Covor Formă: În Formă De U, Material:Flanel Folosit pentru: Baie, Toaletă Pachet inclusiv: 1 bucata Dimensiune: 40*60cm;50*60cm (Datorită măsurare manual, va avea de la 1-5cm de eroare) Spuma De Memorie Forma De U, Forma De Toaletă

Desene Animate Kigurumi Sullivan Body-Uri, Pijamale Pentru Femei Monstru Onesie Pijamale Sully-O Bucată De Adult Pijamale Pentru Cosplay De Crăciun

Desene Animate Kigurumi Sullivan Body-Uri, Pijamale Pentru Femei Monstru Onesie Pijamale Sully-O Bucată De Adult Pijamale Pentru Cosplay De Crăciun

123.84lei 79.24lei

Animale de Trusou este foarte confortabil si potrivit pentru ambele bărbați și femei, pot fi purtate la domiciliu, stau pe canapea și se bucură de petrecere a timpului liber cu familia.Ocazie: Halloween, Craciun, Petrecere Copii, Carnaval, Costum, Masca Minge, Ziua de Joc.Multe animale stil, foarte prietenos, costum de animal are o fata dulce, face visele

Tom Pentru Femei, Omul Optic Rame Ochelari De Vedere Forde Moda Acetat Anti Blue Lentile De Citire Miopie Ochelari Baza De Prescriptie Medicala 5397 Cu C

Tom Pentru Femei, Omul Optic Rame Ochelari De Vedere Forde Moda Acetat Anti Blue Lentile De Citire Miopie Ochelari Baza De Prescriptie Medicala 5397 Cu C

165.17lei 140.40lei

1.Date De Dimensiuni Lens width:Obiectiv 52MM inaltime:42MM Bridgewidth:19MM Temple length:145MM Cadru lățime totală: 139MM Observație:mâna de măsurare va fi diferența de aproximativ 2MM 2.Lentilele De Ochelari. Dacă aveți nevoie pentru a cumpara lentile cu prescriptie, vă rugăm să deschideți acest link să-l cumpere. 3.Pentru

Se amestecă culoare forma Rotunda de sus de sticlă, pietre de cristal cu gaura,de aur jos coase pe piatră pentru Diy accesorii de Îmbrăcăminte

Se amestecă culoare forma Rotunda de sus de sticlă, pietre de cristal cu gaura,de aur jos coase pe piatră pentru Diy accesorii de Îmbrăcăminte

24.03lei 15.61lei

se amestecă culoare( amestecare Aleatorie de toate culorile ) nu accepta culoarea specificată Nume produs: Coase pe pietre Culoare: mix de culori Dimensiune: 8mm 10mm 12mm 14mm 16mm 18mm Forma: forma rotunda Material: cristal de sticlă, de metal de Aur spate cu gaura. Utilizați pentru îmbrăcăminte,

Ya ' ll Nevoie de Uleiuri Cămașă, tricou cu Cuvintele Uleiuri Esențiale ShirtMama Tricou Cadou de Crăciun amuzant grafic de moda pentru femei tees - K077

Ya ' ll Nevoie de Uleiuri Cămașă, tricou cu Cuvintele Uleiuri Esențiale ShirtMama Tricou Cadou de Crăciun amuzant grafic de moda pentru femei tees - K077

19.53lei 15.61lei

Măsurare În CM Umăr Piept, Lungime Maneci XS 43 88 64 20 S 46 94 67 20 M 49 100 70 20 L 52 106 73 20 XL 54 112 75 20 XXL 57 118 77 21 En-GROS și PICĂTURĂ de TRANSPORT maritim sunt atât de binevenite. De urmărire parcelă: Puteți urmări coletul pe următorul site web: Și, de asemenea, îl puteți urmări pe țară poștale

USEU 8 in 1 de Inalta Presiune Duză de Pulverizare a Apei Forma de Pulverizator de Gradina Furtun Duză de Pulverizare Car Wash Spumă Pistol cu 100cc Sticla

USEU 8 in 1 de Inalta Presiune Duză de Pulverizare a Apei Forma de Pulverizator de Gradina Furtun Duză de Pulverizare Car Wash Spumă Pistol cu 100cc Sticla

58.43lei

USEU 25 50 75 100 125 150FT Furtun de Gradina Extensibil Masina Udarea Plantelor Nici un Nod Furtun de Apă Cu 7 Funcția de Pulverizare Duza Pistol MAI MULTE DETALII PULVERIZARE REGLABIL - MODEL 2 în 1 furtun duza pulverizator si spuma tun de design.Economisi bani ★ 8 Duză Flexibilă Setări - Pentru a satisface toate cerințele dumneavoastră

1 buc original Cheia de Pornire a motorului stop pentru Honda Jad Vezel XRV se Potrivesc modelului spirior Elysion Greiz Odyssey

1 buc original Cheia de Pornire a motorului stop pentru Honda Jad Vezel XRV se Potrivesc modelului spirior Elysion Greiz Odyssey

78.42lei

original O Cheie de Pornire a motorului stop pentru Honda Jad Vezel XRV se Potrivesc modelului spirior Elysion Greiz Odyssey Pachet: 1 buc

Portabil Birou Calculator Electronic Mini Instrument Comercial Acumulator Solar 2 in 1 Alimentat cu 12 Cifre, cu Buton Mare de Vânzare Fierbinte

Portabil Birou Calculator Electronic Mini Instrument Comercial Acumulator Solar 2 in 1 Alimentat cu 12 Cifre, cu Buton Mare de Vânzare Fierbinte

28.91lei 23.41lei

kebidumei Portabil Birou Calculator Electronic Mini Instrument Comercial Acumulator Solar 2 in 1 Alimentat cu 12 Cifre, cu Buton Mare de Vânzare Fierbinte Caracteristică: 12 CIFRE 100% de brand nou, cu mai multe display mare Două căi de alimentare: SOLAR/BATERIE Procent din total abdicarea oprire Automată de calcul comune funcții Ușor, durabil