CSJA Femei Picătură Cercei Penis Setare Geometrice Pietre Bijuterii Dublu Partea Fațete Hexagonale Naturale Piatra Labradorit Cercel F409

Nou Oferta
51.00lei 27.05lei
  • IDg148153
  • DisponibilitateIn stoc
  • Etichetepasăre perdea de duș, 50cc stator, alimentator de pasăre în aer liber, Scuter de 50cc, acro laser, naturale citrin piatra cercei, nugget piatra naturala cercei, bird cage feeder, geanta cadru mâner, piatra naturala cercei agate

Cumpărătorii Internaționale Vă Rugăm Să Rețineți:

1).De conversie: 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.03937 inch.

2).Fotografia nu arată dimensiunea reală, vă Rugăm să consultați Descrierea pentru dimensiunea detalii.

3).Culoarea poate foarte ușor datorită culorii de calibrare pentru fiecare monitor individual.

4).Întrebarea dvs. referitoare la produsul nostru și prețul va fi răspuns în 24 de ore.

5).Vă rugăm să lista de cereri speciale ( Culoare , Ambalaj. ) atunci când face plata.

6).Pentru > 7 USD, Furnizați numărul de urmărire.După ce produsele sunt trimise, va Vom informa despre numărul de urmărire.În sezonul de vârf, de urmărire a Pachetului de înregistrare ar întârzia un pic on-line.Dacă nu puteți urmări pachetul, vă Rugăm să ne contactați.

7).Comanda> 200USD, Nava de international express Prin DHL, UPS, FedEx sau EMS. ( Furnizați numărul de urmărire, Ora de Sosire: 3-12 zile lucrătoare. )

8).Toată marfa oferte de vânzare sunt în bună calitate și sub strictă test înainte de a fi expediate.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL NOSTRU, CELE MAI BUNE URĂRI!

CSJA Femei Picătură Cercei Penis Setare Geometrice Pietre Bijuterii Dublu Partea Fațete Hexagonale Naturale Piatra Labradorit Cercel F409

Nume Produs:

Straturi Duble Penis Setare Geometrice Piatră Prețioasă Femei Cercei

Brand:

CSJA & China Soare Bijuterii Accesorii

Cercei Caracteristică:

2 Părți Fațete + Classic Formă Geometrică + Piatra Naturala

Placat cu:

Placat Cu Aur

Cercel Dimensiune:

Aprox 5.5 x 2.35 x 0.9 cm

Pietre Naturale:

Onix Negru , Labradorit , Lapis Lazuli , Cuart Roz , Cristal Alb

Alte Piatră:

Turcoaz

De Modul De Vânzare:

De Vânzare Cu Amănuntul Și En-Gros

Cercei De Ambalare:

Sac De Opp + Folie Cu Bule

Picătură De Transport Maritim:

Acceptabil.Transportul va fi cu un număr de urmărire care ar putea fi urmărite de pe Internet dacă comanda peste 7USD.

NOTĂ: 1. Picătură De Transport Maritim Acceptabil.Transportul va fi cu un număr de urmărire care ar putea fi urmărite de pe Internet dacă comanda peste 7USD.

2. Piatra naturala cu culori naturale , întuneric și lumină, de culoare aleatorii de livrare , mai puțin diferite, cu imagini în descrierea produsului .

Satisfactia Clientului

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

1.În prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney și transfer bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Godfrey.ro în viitor.Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

2.Pentru a proteja interesele tale, plata Ta va fi temporar deținute de Godfrey.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

48 De Ore, Rapid De Transport Maritim

1.Va garantam pentru a navei în termen de 48 de ore de la confirmarea plății(cu exceptia sarbatorilor).

2.Dacă nu există nici o situație neașteptată(de exemplu, dacă scopul nu poate livra în termen de 48 de ore), va Vom contacta cât mai curând posibil, și să urmărească îndeaproape pentru a livra comanda în curând.

3.Elementele Navei prin intermediul Godfrey.ro Standard de Transport maritim, ePacket(7-18 zile lucrătoare ajunge) sau China Post Air Mail.China Post Air mail va avea nevoie de 15-60 de zile lucrătoare pentru a ajunge în mâinile tale.

4. ( Daca comanda este mai mult de 200 de dolari, Ne va fi livrat prin DHL, UPS, FedEx sau EMS transport gratuit, care va sosi în termen de 3-12 zile lucrătoare. )

Pentru 7 USD :

Elementele Navei prin China Post Aer Ordinare Mail . ( Nu numărul de urmărire: Poți urmări informații de transport maritim. )

Pentru > 7 USD :

Elementele Navei prin intermediul Godfrey.ro Standard de Transport maritim , China Post Aer Înregistrat Mail. ( Furnizați numărul de urmărire, Ajunge: 15-60 de zile lucrătoare. )

Pentru > 15 USD :

Elementele Navei prin ePacket [American clienții]. ( Furnizați numărul de urmărire, Ajunge Timpul: 7-18 zile lucrătoare. )

Comanda > 200 USD :

Elemente expediat prin DHL , UPS , FedEx sau EMS . ( Furnizați numărul de urmărire, Ajunge Timpul: 3-12 zile lucrătoare. )

1. Când Comanda mai mult de 200 de DOLARI, vă Rugăm să alegeți "Godfrey.ro Standard de Transport maritim sau China Post Air Mail" în primul rând, să Acorde o direct.După ce plăti, Vom schimba pentru a trimite prin DHL, UPS, FedEx sau EMS transport gratuit, Doar ia 3-12 zile lucrătoare să sosiți după ce nava.

2. Ne va livra la plecarea ta adresa, vă Rugăm să vă asigurați că adresa este corectă .

3. Vă rugăm să lista de cereri speciale ( modul de Transport , Pachet), atunci când face plata.

5.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile de serviciu de transport maritim.Dar suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare, deoarece este procesat de serviciu de la terți, Dar daca coletul nu ajunge în timp de așteptat, vă Rugăm să ne contactați, vă Vom ajuta să urmăriți și să-ți dau un satisfăcut de răspuns.

Politica De Returnare

1.Dacă vrei să schimb sau de a returna produsele, vă Rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea produsului.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

2.Vă rugăm să ne contactați pentru a verifica adresa primire înainte de a returna produsul.Vă rugăm să ne spuneți numărul de urmărire atunci când vă întoarceți elemente.Cumpărători va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Va vom trimite elemente noi de brand sau de restituire pentru tine după ce vom primi și verifica returna produsele.

Feedback-ul

Dragi Cumparatori, satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important .Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Dacă găsiți orice probleme cu privire la produsele noastre, după ce le primesc, vă Rugăm să ne contactați imediat și arată-ne niște poze de probleme, Vom face toate eforturile noastre de a le rezolva pentru tine.

  • Numărul De Model: F409
  • Cercei Placate Cu: Placat Cu Aur
  • Gen: FEMEI
  • Numele produsului: Straturi Duble Penis Setare Geometrice Piatră Prețioasă Femei Cercei
  • Fabrica: CSJA
  • Piatra Naturala: Onix Negru , Labradorit , Lapis Lazuli , Cuart Roz , Cristal Alb
  • Forma\model: GEOMETRICE
  • Material: Piatra Semi-pretioasa
  • Modul De Vânzare: De Vânzare Cu Amănuntul Și En-Gros
  • Cercel Culori: Lumină Și Întuneric De Culoare Aleatorii De Livrare
  • Cercel Tip: Picătură Cercei
  • Cercei Caracteristică: 2 Părți Fațete + Classic Formă Geometrică + Piatra Naturala
  • cercel de ambalare: Sac De Opp + Folie Cu Bule
  • Alte Piatră: turcoaz
  • Tip De Element: Cercei
  • Cercel dimensiune: Aprox 5.5 x 2.35 x 0.9 cm
  • Metale De Tip: Aliaj de zinc
  • Stil: vintage
  • Nume De Brand: CSJA Bijuterii
  • Fine sau de Moda: Moda

Produse similare

Fotbal American Mingea De Perete Decal Rugby Sport Sală De Vinil Autocolant Decor Art Decor Acasă Decor Camera Decalcomanii D283

Fotbal American Mingea De Perete Decal Rugby Sport Sală De Vinil Autocolant Decor Art Decor Acasă Decor Camera Decalcomanii D283

23.08lei

începe end Informații despre produs Marcă: WXDUUZ Pachetul Include : de Autocolante de Perete și de Transfer de Film & Ghidul Utilizatorului Material : ecologic PVC * Imaginea este doar pentru referință și NU poate reprezenta cu exactitate dimensiunea reală.

Fulg De Zăpadă De Flori Buton De Manșetă Link-Ul De 2 Perechi De Transport Gratuit Promovare

Fulg De Zăpadă De Flori Buton De Manșetă Link-Ul De 2 Perechi De Transport Gratuit Promovare

22.71lei 17.96lei

Fulg De Zăpadă De Flori Buton De Manșetă Link-Ul De 2 Perechi De Transport Gratuit Promovare Prețurile Cu Ridicata Și De Înaltă Calitate @ Buton Producător Nu Ratați Avem Cea mai Mare Selecție de Butoni de Moda de pe Godfrey.ro Feedback-ul Întotdeauna ne lăsați feedback-ul pozitiv pentru cumpărătorii noștri de

20buc/Lot de Securitate din Plastic Multi Function Copii de Siguranta Blocare Sertar Congelator Copii

20buc/Lot de Securitate din Plastic Multi Function Copii de Siguranta Blocare Sertar Congelator Copii

66.03lei 55.46lei

Descriere: Ideal pentru păstrarea dulapuri, sertare, dulap și aparat ușile închise. Adoptarea material de înaltă calitate, nu de poluare. Compact, ușor și portabil. Ușor de utilizat. Caietul de sarcini: Culoare: alb Material: ABS Element dimensiune: aprox 7*4 CM Pachetul Include: 20x

Flori lucrate manual cu Broderie Pliabil Pungi de Cumpărături de Călătorie Geantă de Umăr Reutilizabile de Pliere Sac de Tote Genți de mână DROPSHIP

Flori lucrate manual cu Broderie Pliabil Pungi de Cumpărături de Călătorie Geantă de Umăr Reutilizabile de Pliere Sac de Tote Genți de mână DROPSHIP

17.71lei 13.30lei

Flori lucrate manual cu Broderie Pliabil Pungi de Cumpărături de Călătorie Geantă de Umăr Reutilizabile de Pliere Sac de Tote Genți de mână DROPSHIP De Brand Nou ,De Înaltă Qulaity Broderie de Flori, design transparent. Material de dantela,portabil și elegant. Material principal: ochiurilor de Plasă, Dantelă Dimensiune:

JJC Moale Camera Mirrorless Husă de Caz Mini pline de Culoare Mici DSLR Husă S M L Sac pentru Sony, Olympus, Samsung, Nikon

JJC Moale Camera Mirrorless Husă de Caz Mini pline de Culoare Mici DSLR Husă S M L Sac pentru Sony, Olympus, Samsung, Nikon

61.90lei 55.70lei

JJC Moale Camera Mirrorless Husă de Caz Mini pline de Culoare Mici DSLR Husă S M L Sac pentru Sony, Olympus, Samsung, Nikon La JJC OC-S Seria Mirrorless Camera Pungi stochează și protejează camera de praf, lovituri, zgârieturi și impact lumina.Pentru ușurința de utilizare, husă este deschis și închis cu un touch-fixare cu lambou.Ușor de

Din Oțel Inoxidabil Rotunde Harta Lumii Pandantiv Colier Hip Hop Multistrat Indesata Cravată Colier Pentru Femei Bijuterii

Din Oțel Inoxidabil Rotunde Harta Lumii Pandantiv Colier Hip Hop Multistrat Indesata Cravată Colier Pentru Femei Bijuterii

29.36lei 23.21lei

Din Oțel inoxidabil Rotunde Harta Lumii Pandantiv Colier Hip Hop Multistrat Indesata Cravată Colier Pentru Femei Bijuterii 1)Material: Otel Inoxidabil Colier 2)Culoare: ca imagine 3)de Ambalare:opp sac,cutie Produs dimensiune: manual de măsurare, eroare admisă.Din cauza luminii,produsul poate un pic diferit de imagine.Sperăm că veți înțelege!

TUUTH 4buc/lot Fibra de Sticla Aragaz Protectori Reutilizabile Aragaz Arzător Acoperi Liner Mat Pad Acasă Instrumente de Bucatarie

TUUTH 4buc/lot Fibra de Sticla Aragaz Protectori Reutilizabile Aragaz Arzător Acoperi Liner Mat Pad Acasă Instrumente de Bucatarie

30.06lei 23.17lei

Nume de Brand:TUUTH Material: Teflon acoperite cu fibra de sticla Dimensiune: 27x27cm Culoare: Negru/Argintiu utilizarea de înaltă calitate din fibră de sticlă pânză compozit PTFE făcut de o suprafață netedă, de înaltă luminozitate rezistent la temperaturi ridicate pânză.În plus față de excelente de presă, rezistenta la frecare, coeficient

1 Sac 2.0/2.5/3.0/3.5/4.0/4.4/4.7/5.0/6.0/7.0/8.0 mm Aleatoriu Culoarea Mixt, Clasa AAA Arătat Înapoi Rășină Pietre Decor

1 Sac 2.0/2.5/3.0/3.5/4.0/4.4/4.7/5.0/6.0/7.0/8.0 mm Aleatoriu Culoarea Mixt, Clasa AAA Arătat Înapoi Rășină Pietre Decor

22.46lei 17.96lei

1 Sac 2.0/2.5/3.0/3.5/4.0/4.4/4.7/5.0/6.0/7.0/8.0 mm Aleatoriu Culoarea Mixt, Clasa AAA Arătat Înapoi Rășină Pietre Decor Descriere: Material : Rasina Culoare : Culoare Mixt ( Aleatoriu Amestecate ) Fațete : Fațete Forma : Diamant, Dimensiune : aproximativ 2.0 mm în diametru, despre 14400pcs/sac .aproximativ 2,5 mm în diametru, despre 14400pcs/sac

618 V-gât Slab Salopeta Sexy Femei de Vară 2020 Gol Afară de Căpăstru fără Mâneci Streetwear Tinuta de Fitness Backless Yoga Set

618 V-gât Slab Salopeta Sexy Femei de Vară 2020 Gol Afară de Căpăstru fără Mâneci Streetwear Tinuta de Fitness Backless Yoga Set

66.07lei 33.03lei

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru!Am garantat pentru tine: Cel mai mic pret: magazinul nostru tot element este mai mic pret de pe Godfrey.ro.avem fabrica a produs, suntem specializati pe toate tipurile de Imbracaminte si Pantofi si Geanta Calitate de Top: punctul nostru cu marca si calitate de top, va garantam satisfactia dumneavoastra. Stoc

M2 de Afișare Wifi Dongle Receptor TV Stick pentru Miracast Ecran pentru DLNA pentru Airplay pentru Android compatibil HDMI Full HD 1080P

M2 de Afișare Wifi Dongle Receptor TV Stick pentru Miracast Ecran pentru DLNA pentru Airplay pentru Android compatibil HDMI Full HD 1080P

50.09lei 37.58lei

kebidumei M2 de Afișare Wifi Dongle Receptor TV Stick pentru Miracast Ecran pentru DLNA pentru Airplay pentru Sistemul Android HDMI Full HD 1080P Caracteristici Principale: - Nu este nevoie să instalați APLICAȚII și sprijinirea pe un buton comutator, ușor și convenabil de a opera - Consum Ultra redus de energie și foc mic -

Cada 1322pcs Oraș RC Drift Racing Vehicul Blocuri de Constructii Tehnice de Control de la Distanță Masina de Curse Cărămizi Cadouri Jucarii Pentru Baieti

Cada 1322pcs Oraș RC Drift Racing Vehicul Blocuri de Constructii Tehnice de Control de la Distanță Masina de Curse Cărămizi Cadouri Jucarii Pentru Baieti

499.98lei 254.98lei

modname=ckeditor cada Magazin Oficial Sfaturi: 1. Timp de preparare: avem nevoie de 1-3 zile lucrătoare, să se pregătească pentru cauza noastră numeroase comenzi in fiecare zi. 2. Vă rugăm să verificați adresa și numărul de telefon pe care le scrie în Godfrey.ro.Toate elementele vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.Dacă doriți

Fete Alice în țara Minunilor Red Regina de Inima Cosplay Costum pentru Copii de Halloween Performanță Fantezie Rochie de Petrecere Copii Regina Cosplay

Fete Alice în țara Minunilor Red Regina de Inima Cosplay Costum pentru Copii de Halloween Performanță Fantezie Rochie de Petrecere Copii Regina Cosplay

124.13lei 99.31lei

Dimensiune(cm) Bustul Talie Lungime Sugerez înălțime XS 60 51 95 100-120 S 66 60 103 120-130 M 72 66 111 130-140 Am 80 74 119 140-155 Pentru en-gros, va oferim o reducere

10X14mm/13X18mm pahar de cristal Cristal Violet DR Cupru gheare gol fund gros de înaltă calitate Coase pe pietre DIY accesorii

10X14mm/13X18mm pahar de cristal Cristal Violet DR Cupru gheare gol fund gros de înaltă calitate Coase pe pietre DIY accesorii

19.82lei 11.89lei

Anunț Important: 1.Pentru ordinele de peste 200 dolari,vom organiza gratuit, rapid de transport maritim. 2.Pentru comenzi de peste $5,vom organiza standard logistic,acesta a detaliat de informații de urmărire,mai rapid și în condiții de siguranță în comparație cu cele obișnuite logistic utilizat pentru comenzi sub 5 dolari. 3.Obișnuit

Noua Dreaptă Coadă de Mașină Chucking Reamer H8(D4) Granulație Mare Viteză (HSS) 2~20mm Non-acoperite de freze Instrument 1 buc

Noua Dreaptă Coadă de Mașină Chucking Reamer H8(D4) Granulație Mare Viteză (HSS) 2~20mm Non-acoperite de freze Instrument 1 buc

27.46lei 20.85lei

Noua Dreaptă Coadă de Mașină Chucking Reamer H8(D4) Granulație Mare Viteză (HSS) 2~20mm Non-acoperite de freze Instrument 1 buc Caietul de sarcini: Numele Produsului : Drept Coadă De Mașină Chucking Reamer Dimensiune : 2/2.5/3/3.5/4/4.5/5/5.5/6/6.5/7/7.5/8/8.5/9/9.5/10/10.5/11/11.5/12/13/14/15/16/17/18/19/20mm Granulatie

360 Magnetice Caz pentru huawei p30 lite Fata Spate cutie de Sticla pe huaweii p30 lite p de 30 de lumină 30lite Magnet Capac Sticla

360 Magnetice Caz pentru huawei p30 lite Fata Spate cutie de Sticla pe huaweii p30 lite p de 30 de lumină 30lite Magnet Capac Sticla

38.82lei 32.99lei

360 Full Magnetice Caz pentru huawei p30 lite Fata Spate cutie de Sticla pe huwei p30 pro p de 30 de lumină 30lite Magnet Capac Sticla

12MM Placat cu Argint Margele Conector inele 500pcs/lot Inele Metalice Perdea de Mărgele Accesorii de Iluminat & Cortina

12MM Placat cu Argint Margele Conector inele 500pcs/lot Inele Metalice Perdea de Mărgele Accesorii de Iluminat & Cortina

32.62lei 31.96lei

Nume : Candelabru de Cristal Lame Conectori-inele Metalice Dimensiune : 12mm Material : Metal Nivel de calitate: AAA Culoare : Crom Mini ordine : 1 sac= 500pcs utilizare : candelabru lampă de conectori , curtan inele , decorațiuni interioare de iluminat suspendate cârlige, decor nunta , pomi de crăciun agățat Chrome

TELEVIZOR LCD LED RF VGA, AV, USB, HDMI LCD Mama de pe Placa de control card kit DIY Pentru N154I2-L02 1280*800 De 17.1

TELEVIZOR LCD LED RF VGA, AV, USB, HDMI LCD Mama de pe Placa de control card kit DIY Pentru N154I2-L02 1280*800 De 17.1" Panou de Ecran

105.26lei 93.69lei

TELEVIZOR LCD LED RF VGA, AV, USB, HDMI LCD Mama de pe Placa de control card kit DIY Pentru N154I2-L02 1280*800 De 17.1 Panou de Ecran elementele trimite cu număr de urmărire Controler de bord, puterea de Munca este de 12V-3A sau 12V-4A DC port este de 2.5 MM si 5,5 MM interior + exterior - TV56 LCD de pe Placa de control: HDMI, VGA, AV,

TWS Bluetooth 5.0 Căști TWS de Amprente Touch Căști HiFI 9D Stereo În ureche Căști fără Fir, Căști Pentru Sport

TWS Bluetooth 5.0 Căști TWS de Amprente Touch Căști HiFI 9D Stereo În ureche Căști fără Fir, Căști Pentru Sport

61.15lei 42.82lei

Puncte: 1、Nivelul Bateriei LED: O încărcare cutie cu un built-in 2000 mAh-acumulatorul poate fi încărcat automat odată ce căștile sunt plasate în încărcare cutie.Starea bateriei de căști și de încărcare cutie pot fi afișate în mod clar, evita jena de brusc în criză de putere. 2、Viață Mai lungă a Bateriei: built-in de

3Packs temperat pahar ecran protector pentru Lenovo tab 4 8 10 plus E7 E8 E10 TB-8504 TB-8704 TB-X304 TB-X704 8

3Packs temperat pahar ecran protector pentru Lenovo tab 4 8 10 plus E7 E8 E10 TB-8504 TB-8704 TB-X304 TB-X704 8" 10.1-inch comprimat

37.12lei 29.69lei

3Packs temperat pahar ecran protector pentru Lenovo tab 4 8 10 plus E7 E8 E10 TB-8504 TB-8704 TB-X304 TB-X704 8 10.1-inch comprimat 1 ecran protector pentru Lenovo tab 4 8 TB-8504 2 protector de ecran pentru Lenovo tab 4 8 plus TB-8704 3 protector de ecran pentru Lenovo tab 4 10 TB-X304 4 protector de ecran pentru Lenovo tab 4 10 TB-X704 5 protector

USB Înlocuire Periuta de dinti Electrica Incarcator Model 3757 Potrivit Pentru Braun Oral-b Periuta de dinti suport de Încărcare Wireless

USB Înlocuire Periuta de dinti Electrica Incarcator Model 3757 Potrivit Pentru Braun Oral-b Periuta de dinti suport de Încărcare Wireless

17.71lei 12.39lei

Pentru Oral B3757 Periuta De Dinti Electrica Incarcator Periuta De Dinti Usb De Încărcare Fără Fir Caracteristici: 1. Excelent calitate: de înaltă calitate, material ABS, sigure și durabile. 2. De economisire a energiei și eficientă, în condiții de siguranță și sigur: built-in optimizat comutare de alimentare sistem, mai

Lokaer Noi Punk Din Oțel Inoxidabil De Sex Feminin Hollow Square Stud Cercei Pentru Femeile Geometrice Cercei Simulate Perla E18113

Lokaer Noi Punk Din Oțel Inoxidabil De Sex Feminin Hollow Square Stud Cercei Pentru Femeile Geometrice Cercei Simulate Perla E18113

27.96lei 19.57lei

Lokaer Începând cu anul 2006 numele Lokaer a stat la modă, inovatoare și tendințe de bijuterii.Din oțel inoxidabil de colectare, exclusive bijuterii de moda de colectare a da marca fața sa. Lokaer brand de produse principale: modelele noastre originale pentru pandantive,cercei, lanturi, inele, coliere si bratari sunt armonizate și pot

Tom Pentru Femei, Omul Optic Rame Ochelari De Vedere Forde Moda Acetat Anti Blue Lentile De Citire Miopie Ochelari Baza De Prescriptie Medicala 5397 Cu C

Tom Pentru Femei, Omul Optic Rame Ochelari De Vedere Forde Moda Acetat Anti Blue Lentile De Citire Miopie Ochelari Baza De Prescriptie Medicala 5397 Cu C

165.17lei 140.40lei

1.Date De Dimensiuni Lens width:Obiectiv 52MM inaltime:42MM Bridgewidth:19MM Temple length:145MM Cadru lățime totală: 139MM Observație:mâna de măsurare va fi diferența de aproximativ 2MM 2.Lentilele De Ochelari. Dacă aveți nevoie pentru a cumpara lentile cu prescriptie, vă rugăm să deschideți acest link să-l cumpere. 3.Pentru

250A Wp-26F Sr-26F Tig Welding Torch Negru Flexibil Capul de Corp Duza Răcit cu Gaz Torch 26 Serie de Sudare Accesorii

250A Wp-26F Sr-26F Tig Welding Torch Negru Flexibil Capul de Corp Duza Răcit cu Gaz Torch 26 Serie de Sudare Accesorii

52.61lei 36.83lei

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma;

Caz de protecție pentru Amazon Foc Nou 7 2017 2019 tableta pentru kindle fire 7 a 9-a generație de tablet PU piele acoperi caz +cadou gratuit

Caz de protecție pentru Amazon Foc Nou 7 2017 2019 tableta pentru kindle fire 7 a 9-a generație de tablet PU piele acoperi caz +cadou gratuit

67.68lei 39.93lei

caz pentru amazon kindle fire 7 comprimat 2017 2019 eliberarea smart cover pentru toate noile foc 7 cu Alexa display husa+cadou Coletul include: 1*acoperi caz 1* ecran protector 1* stylus Observație: se potrivesc pentru 2017 2019 lansat kindle fire 7 tabletă cu Alexa, vă rugăm să verificați modelul tau de tableta

6 Buc 1-6 Mm 4 Fluiere Hrc45 Solidă Carbură De Tungsten Frezei Cnc Router Biți Unelte De Frezat Cnc Cutter Biți Pentru Decupare Metal

6 Buc 1-6 Mm 4 Fluiere Hrc45 Solidă Carbură De Tungsten Frezei Cnc Router Biți Unelte De Frezat Cnc Cutter Biți Pentru Decupare Metal

63.63lei 52.81lei

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma;